HomeRenhold

Rengjøringsredskap

Swipe rengjøringsredskap inkluderer mikrofiberkluter og andre rengjøringskluter og verktøy. Med Swipe mikrofiber rengjøringsprodukter får du et perfekt rengjøringsresultat og forbedrer samtidig kvaliteten på inneluften i hjemmet ditt, noe som er viktig for din helse og velvære. Mikrofiber fjerner støv mer effektivt og stillegående enn for eksempel en støvsuger som lar støv flyte i romluften og sprer bakteriene ut av støvposen når den støvsuges.


Swipe moppesett

Med moppesettet kan du enkelt og billig komme i gang med mikrofiberrengjøring! Pakken består av et teleskopskaft, en moppeplate samt en tørrmopp og en fuktmopp.

GÅ TIL BUTIKKEN


Swipe fuktklut 4 stk.

Godt absorberende mikrofiberkluter for fukttørking. Pakke med 4 kluter i ulike farger. Velg din egen farge for ulike rengjøringsformål. Klutens størrelse er 40 x 38 cm.

GÅ TIL BUTIKKEN


Swipe Duo bambusklut

2-sidig rengjøringsklut, den ene siden av absorberende mikrofiber og den andre siden av lett slipende materiale. Størrelse 25 x 21 cm.

GÅ TIL BUTIKKEN


Swipe bambusklut

Mikrofiberklut som inneholder bambusfiber for tørking av glass, speil og andre blanke flater. Resultatet er en krystallklar og tørr flate. Kluten etterlater ikke lo. Størrelse 48 x 36 cm.

GÅ TIL BUTIKKEN


Swipe mikrofiberklut

Myk mikrofiberklut av høy kvalitet for daglig rengjøring. Størrelse 40 x 40 cm.

GÅ TIL BUTIKKEN


Swipe Bou Boul

Bou Boul rengjøringsull er et effektivt for å fjerne fett og vanskelig skitt, f.eks. fra ståloverflater. Se rengjøringsinstruksjonene for overflaten som skal rengjøres for kontrollere at ikke slipende materialer er forbudt (f.eks. Teflon og krystall).

GÅ TIL BUTIKKEN


SwipeTex renjøringsklut

SwipeTex er en absorberende, engangs rengjøringsduk som kan brukes på kjøkkenet og til annen rengjøring eller til og med til bilvedlikehold. Pakket i en rull. Størrelsen på avrivningsarket er 30 x 50 cm. Finske SwipeTex er laget av 70% viskose og 30% polyester. Duken kan brennes. Duken kan brukes enten som den er eller på en mikrofiberklut.

GÅ TIL BUTIKKEN